ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаївській області застосували зброю в суперечці за поля

Агрофірма нардепа Корнацького відмовилася віддавати землі

У Миколаївській області застосували зброю в суперечці за поля
Фото: news.pn

У Чаусовому-2 Первомайського району Миколаївської області на полях, які зайняла "Агрофірма Корнацьких", у вівторок відбулися сутички. Працівники агрофірми вступили в силове протистояння з представниками охоронної фірми, найнятої підприємством "Партнер-Агро". Цій компанії за рішенням суду повинні перейти землі.

Як повідомляє "Преступности.НЕТ", вранці працівники фірми "Партнер-Агро" вийшли на поле трьома комбайнами, щоб зібрати врожай кукурудзи. Співробітники "Агрофірми Корнацьких" заблокували один комбайн, а також, озброївшись палицями та камінням, напали на охоронців, найнятих "Партнер-Агро". Також використовувалися трактори.

На місце протистояння викликали міліцію, яка розборонила сторони.

Як повідомляється на сайті МВС, з автомобіля однієї зі сторін конфлікту вистрілили в напрямку правоохоронців, після чого нападники втекли.

Нагадаємо, суперечка навколо полів у Первомайському районі Миколаївської області триває вже кілька років. "Агрофірму Корнацьких" контролює діючий нардеп від БПП Аркадій Корнацький.

Напередодні Первомайський відділ Державної виконавчої служби виконав рішення господарського суду Миколаївської області від 23 серпня 2013 року, залишене в силі Вищим господарським судом України, згідно з яким ТОВ «Агрофірма Корнацьких» зобов'язане повернути ТОВ «Партнер-Агро» земельні ділянки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram