ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО заявляє про ліквідацію в неділю 180 бойовиків

Ще 248 сепаратистів отримали поранення

Штаб АТО заявляє про ліквідацію в неділю 180 бойовиків
Фото: EPA/UPG

Керівництво антитерористичною операцією заявляє про знищення 180 бойовиків 1 лютого. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Бійці сил антитерористичної операції впевнено стоять на позиціях, щоразу завдаючи терористам суттєвих втрат. За попередніми даними, 1 лютого противник втратив 180 бойовиків убитими і 248 пораненими. Крім того, терористи недорахувалися чотирьох гармат. Ніч на понеділок минула неспокійно, російсько-терористичні війська не припиняли обстрілювали позиції сил АТО і населені пункти", - сказано в повідомленні.

Прес-центр повідомляє про артилерійські обстріли Дебальцевого, Нікішиного, Чорнухиного і тричі - Золотого. У районі Юнокомунарівська напередодні ввечері працював снайпер.

На донецькому напрямку з артилерії ворожий вогонь тричі вівся по селищу Водяне, двічі - Тоненькому, а також по Опитному, Верхньоторецькому і Новомихайлівці. Крім того, бойовики обстріляли безпосередньо населені пункти, двічі спрямувавши вогонь на Піски і Водяне.

На луганському напрямку з БМ-21 "Град" злочинці 4 рази вели вогонь по Щастю, Вільховому, а з інших видів зброї - по Станиці Луганській, Старому Айдару, Сокільниках і тричі по Трьохізбенці.

У районі Маріуполя після 16:30 було відносно спокійно.

Нагадаємо, за даними луганського губернатора Геннадія Москаля, напередодні в Новотошківці та Кримському отримали поранення п'ятеро місцевих жителів, ще двоє чоловіків загинули під час обстрілу з "Градів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram