ГоловнаСуспільствоПодії

У Росії в ДТП загинула сім'я переселенців з України з трьома дітьми

П'ятеро людей згоріли в автомобілі таксі після лобового зіткнення

У Ленінградській області Росії в ДТП загинула сім'я переселенців з України: подружжя Володимир і Світлана Куркчі, а також їхні 14-річна дочка Тетяна, 6-річна дочка Таїса та 2-річний син Михайло.

Про це пише видання 47news.

Аварія сталася увечері 4 січня на 165 км траси "Петербург-Псков", у районі села Жгліно Лужського району (близько 130 км від Санкт-Петербурга). Встановлено, що лоб у лоб зіткнулися Hyundai Santa Fe і автомобіль таксі Daewoo Nexia, в якому їхали українці. Hyundai рухався в напрямку Петербурга, а Daewoo - назустріч. За попередніми даними, Hyundai виїхав на зустрічну смугу і не встиг повернутися у свій ряд.

Унаслідок зіткнення Daewoo загорілася, всі 6 людей у ній загинули. У Hyundai постраждала 46-річна пасажирка, жителька Петербурга. З травмами середньої важкості її було госпіталізовано. Водій Hyundai практично не постраждав.

За інформацією видання, загибла сім'я була переселенцями з України, хоча, за даними місцевої адміністрації, офіційно за допомогою не зверталася. У селі Городець Світлана і Сергій винаймали житло. Також стало відомо, що цього дня родина хрестила 2-річного Михайла, а потім заїхала до брата глави сім'ї. За попередніми даними, зараз із міста Маріуполя за тілами загиблих виїхав їхній родич.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram