ГоловнаСуспільствоПодії

Сепаратисти в Слов'янську відпустили кількох американських журналістів (оновлено)

Місцезнаходження знімальної групи SkyNews наразі невідомо

Сепаратисти Слов'янська відпустили журналістів американського телеканалу CBS, раніше затриманих на одному з блокпостів.

Про це повідомила кореспондент CBS News Клариса Уард у своєму твіттері. Вона також повідомила, що одного з членів її групи побили, але з ними все гаразд.

Чотири години тому вона повідомила, що її з колегою зупинили в Слов'янську "проросійські активісти". За її словами, вони чекали наказу - звільнити журналістів або відправити до в'язниці. Після цього знімальна група CBS News на зв'язок не виходила.

ОНОВЛЕННЯ. "Новости Донбасса" повідомляють про те, що журналіста видання BuzzFeed і його перекладачку відпустили з полону.

Досі немає зв'язку зі знімальною групою SkyNews.

Раніше повідомлялося про викрадення журналіста видання BuzzFeed Майкла Джигліо і його перекладачки Олени Глазунової. О 9:50 від них надійшло повідомлення "Нас захопили на блокпості", і пізніше - інформація про те, що сепаратисти направили їх у захоплену будівлю СБУ у Слов'янську.

Нагадаємо, у полоні в сепаратистів у Слов'янську перебувають 7 інспекторів ОБСЄ, театральний режисер Павло Юров, куратор Денис Грищук і троє українських СБУ-шників, інформація про звільнення яких так і не підтвердилась.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram