ГоловнаПраво

Ще одному фігуранту справи про вбивство трирічного сина Соболєва повідомили про підозру

Його оголошено в міжнародний розшук.

Ще одному фігуранту справи про вбивство трирічного сина Соболєва повідомили про підозру
Фото: Lb.ua

Під процесуальним керівництвом Офісу генпрокурора повідомили про підозру ймовірному причетному до замаху на вбивство депутата Київради В'ячеслава Соболєва і вбивства його трирічного сина.

Фігуранта справи оголошено в міжнародний розшук, повідомили в пресслужбі Офісу генпрокурора.

"Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Це дає правові підстави затримати цю особу на території іншої держави", - йдеться в повідомленні.

Триває досудове розслідування. Шістьом фігурантам цієї справи оголосили про підозру, з них четверо перебувають під вартою, двоє - в міжнародному розшуку.

Нагадаємо, 1 грудня в Києві обстріляли автомобіль засновника першої мережі донецьких супермаркетів і депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва. В результаті загинув його трирічний син.

Через 12 годин після події поліції вдалося затримати підозрюваних у вбивстві дитини.

4 грудня підозрюваних заарештували на два місяці без права внесення застави.

17 грудня поліція і прокуратура встановили підозрюваного в організації замаху на Соболєва. Це - 25-річний громадянин Росії.

У січні Офіс генерального прокурора доручив розслідувати кримінальну справу за фактом нападу на сім'ю депутата Київради В'ячеслава Соболєва і вбивства його 3-річного сина Головному слідчому управлінню Національної поліції України. Також було змінено групу прокурорів. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram