ГоловнаПолітика

Новий мер Херсона попросив його пів року не критикувати

Ігор Колихаєв закликав херсонців "до терпіння та співпраці".

Новий мер Херсона попросив його пів року не критикувати
Ігор Колихаєв
Фото: novakahovka.city

Новий мер Херсона Ігор Колихаєв вважає, що процедура вступу на посаду міського голови потребує певного часу і закликав мешканців міста "терпіння та співпраці".

Про це він написав у фейсбуці.

"Зараз вирішуються організаційні питання, які забирають багато часу. Але буду намагатися виходити на зв'язок. Посаду я ще не зайняв, присягу не прийняв, однак лавину критики за розруху в місті вже почав отримувати. Це нормально, я розумію: всі втомилися і хочуть результатів тут і зараз", - зазначив Колихаєв.

Він пояснив, що має спочатку "розставити всіх по місцях": сформувати роботу міськради, залагодити конфлікти, які "дісталися йому у спадок" та врегулювати відносини з Києвом, наповнити структуру.

"Прошу у вас пів року в форматі «без критики». Чи зможете? За цей час я планую показати вам перші результати своєї діяльності. Погодьтеся, ви чекали і довше", - додав новий мер Хрсона.

Нагадаємо, депутат від групи "За майбутнє" Ігор Колихаєв переміг на виборах міського голови Херсона. За даними міської ТВК, за нього проголосували 63,59% виборців (34 125 громадян). Попри належність до "За майбутнє", Колихаєв балотувався від регіональної партії "Нам тут жити". Його суперник, тричі колишній міський голова Володимир Сальдо, набрав 18 135 голосів виборців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram