ГоловнаПолітика

У "Євросолідарності" зібрали 5 тисяч великодніх наборів

Загалом уже понад 13 тисяч продуктових коробок спрямовано адресатам.

Партія "Європейська солідарність" зібрала для літніх людей, малозабезпечених сімей, ветеранів АТО/ООС і людей з інвалідністю ще 5 тисяч продуктових наборів.

Фото: eurosolidarity.org

Пресслужба політсили інформує, що кошти на продукти для наборів збирали через волонтерську платформу "Солідарність" (v2020.org.ua).

Марина Порошенко, яка разом з дітьми приєдналася до волонтерів, розповіла, що вже втретє за місяць загальнодержавного карантину активісти ГО "Справи громад", "Солідарна молодь", народні депутати, партійці та волонтери збираються в офісі партії для підготовки продуктових наборів.

Фото: eurosolidarity.org

"Ми розуміємо, у яких важких умовах виявилися багато сімей, що не мають доходів. Коли пенсіонери, люди з інвалідністю перебувають удома й навіть не можуть придбати необхідного", - сказала Марина Порошенко.

За її словами, до Фонду Порошенка щодня приходять десятки заяв про допомогу. Загалом на сайті акції вже зареєструвалися понад 30 тисяч людей, які потребують підтримки.

Фото: eurosolidarity.org

"Ми долучаємося до цієї акції, і вже 8000 продовольчих наборів, які були зібрані за минулі тижні, поїхали і були роздані адресатам. Цими вихідними в офісі партії зібрали наступну партію 5000 продовольчих наборів, у кожен з яких напередодні світлого Воскресіння ми покладемо паску до святкового столу. І дуже маємо надію, що на кожному столі буде частина цих щирих, позитивних емоцій великої кількості волонтерів, які приєдналися до акції", - додала Марина Порошенко.

Нагадаємо, раніше Фонд Порошенка придбав комплекти реанімаційного обладнання для лікарень у Тернопільській області, Львові, Дніпрі, Вінниці та Одесі.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram