ГоловнаПолітика

Депутатка повідомила про коронавірус у Сергія Рудика

Він став п'ятим парламентарієм, у якого підтвердили Covid-19.

Депутатка повідомила про коронавірус у Сергія Рудика
Сергей Рудык

У позафракційного народного депутата Сергія Рудика підтвердили коронавірусну інфекцію.

Про це в коментарі одному з телеканалів повідомила народний депутат Вікторія Гриб.

"Мені подзвонили. Лікар представилася і сказала, що, на жаль, у мого колеги Сергія Рудика, який у Верховній Раді сидить переді мною, що у нього підтвердився тест на коронавірус", - розповіла Гриб.

Вона зазначила, що востаннє контактувала з Рудиком на засіданні Верховної Ради 17 березня. У зв'язку з цим депутатка буде тиждень перебувати на обсервації.

Також Вікторія Гриб припустила, від кого хворий колега міг заразитися. За її словами, того самого дня, 17 березня, Рудик спілкувався з Сергієм Вельможним, у якого пізніше діагностували коронавірус, і який сидить у Раді перед Рудиком.

Рудик став п'ятим депутатом Ради, що заразився коронавірусом. Крім нього і Вельможного, також захворіли депутат з групи "Довіра" Сергій Шахов і "слуга народу" Руслан Горбенко.

Також повідомлялося, що коронавірус виявили у народного депутата України Олександра Лукашева від партії "Опозиційна платформа - За життя".

Раніше сьогодні стало відомо, що з 21 березня в Олександрівській лікарні з підозрою на коронавірус перебуває ексголова СБУ Валерій Хорошковський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram