ГоловнаПолітика

Кернес розкритикував голову Харківської ОДА і назвав його "міллю"

Себе ж, разом з бізнесменом Ярославським, Кернес назвав "танком".

Кернес розкритикував голову Харківської ОДА і назвав його "міллю"
Геннадій Кернес
Фото: facebook/Геннадий Кернес

Мер Харкова Геннадій Кернес розкритикував губернатора області Олексія Кучера й обізвав його "міллю". Себе ж, разом з бізнесменом Олександром Ярославським, Кернес назвав "танком".

Про це Кернес написав у своєму Telegram-каналі.

"Я вважаю, якщо подивитися на наш тандем з Ярославським, то ми рухаємося, як танк. Якщо подивитися на Кучера, то він рухається, як міль, під'їдаючи щось незрозуміле ... Новий молодий губернатор намагається показати, що він працює у зв'язці з великим бізнесом, роботодавцями, з мером Харкова і т.д. Так от, жодних стосунків у нього немає ні з великим бізнесом, ні з роботодавцями, ні з мером. А ще в нього немає відносин з моїм другом Олександром Ярославським, який узяв на себе ініціативу створити антикризовий штаб, щоб ми всі, соціально відповідальні харків'яни, зібралися разом і закрили позиції, які необхідні для боротьби з коронавірусом", - написав Кернес.

Мер Харкова вважає, що Кучер "прикривається добрим ім'ям президента, тому його керівники повинні дати йому оцінку, а він, соціально відповідальний бізнес, великі підприємці та керівники Харкова вже дали йому свою оцінку 19 березня".

Кернес також заявив, що не розуміє, чим під час пандемії коронавірусу в світі займається Кучер. Він також заявив, що губернатор звільнив директора Департаменту охорони здоров'я ОДА.

Також Кернес повідомив, що 19 березня мала відбутися зустріч, від якої губернатор, за його словами, "самоізолювався".

Нагадаємо, на початку оголошення протиепідемічних заходів мер Харкова намагався саботувати рішення уряду про закриття навчальних закладів на карантин.

Сьогодні Кернес попросив Кабмін дозволити роботу метро з обмеженнями, незважаючи на те, що в країні на час карантину роботу всіх метрополітенів призупинено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram