ГоловнаПолітика

"Європейська Солідарність" вимагає від СБУ і ДБР реакції на візит депутатів ОПЗЖ до Москви

У партії закликають розслідувати справжні наміри цих політиків.

"Європейська Солідарність" вимагає від СБУ і ДБР реакції на візит депутатів ОПЗЖ до Москви
Фото: eurosolidarity.org

Партія "Європейська Солідарність" вважає провокацією і публічною неповагою візит представників "Опозиційною платформи-"За життя" у Держдуму. Про це йдеться у заяві партії, розміщеній на офіційному сайті.

"Європейська Солідарність" розцінює ці дії як свідому провокацію, публічне висловлення неповаги ЗСУ, родинам загиблих і поранених, як підігрування агресору і спробу відбілити його в очах українського суспільства. Ми висловлюємо своє несприйняття політики ОПЗЖ й вважаємо, що прямі контакти з керівництвом країни-агресора є зрадою національних інтересів України", - йдеться у заяві.

У "ЄС" закликали до публічної реакції на візит депутатів у Москву.

"Ми чекаємо негайної реакції Служби безпеки України, й вимагаємо від СБУ та ДБР негайно розпочати розслідування щодо контактів представників ОПЗЖ у російській владі, їхнього допуску до інформації, яка становить державну таємницю, та справжніх намірів цих політиків в їх так званому "діалозі" з Москвою", - зазначили у партії.

Нагадаємо, Верховна Рада заявила, що поїздка Віктора Медведчука, Вадима Рабіновича, Тараса Козака, Олександра Колтуновича, Рената Кузьміна і Тетяни Плачкової до Москви, де вони провели зустріч з членами Держдуми Російської Федерації, була приватним візитом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram