ГоловнаПолітика

Зеленський порівняв реальне президентство з серіалом "Слуга народу"

"Правда, проблем більше. Вони катастрофічні".

Зеленський порівняв реальне президентство з серіалом "Слуга народу"
Фото: Слуга Народа/Facebook

Володимир Зеленський порівняв серіал "Слуга народу", де він грав роль президента України, з реальним життям глави держави.

Про це він розповів в інтерв'ю The Guardian.

Зеленський зазначив, що насправді "це дуже схоже", але реальна робота президента пов'язана з набагато більшими труднощами, ніж один сезон телевізійного шоу.

"Правда, проблем більше. Вони катастрофічні. Вибачте, вони з'являються, як прищі на 18-річному юнакві. Ви не знаєте, де вони з'являться і коли", - сказав президент.

Однією з останніх проблем Зеленський назвав коронавірус і розміщення евакуйованих з Китаю українців в санаторії "Нові Санжари", яке супроводжувалося протестами місцевих жителів.

Журналісти The Guardian припустили, що персонаж Зеленського, президент Голобородько, "повісив або розстріляв би олігархів".

"Якщо ми вибрали демократію, то ми не можемо вішати людей. Хоча ... Іноді дійсно цього хочеться. Знаєте чому? Тому що так було б швидше. Набагато швидше", - відповів президент.

У цей момент прессекретар Зеленського Юлія Мендель сказала, що її бос жартує. "Жартую, звичайно", - підтвердив він.

Нагадаємо, серіал "Слуга народу" вийшов на екрани в 2015 році. Було знято три сезони (51 серія). У центрі серіалу історія про звичайного вчителя історії Василя Голобородька (його і зіграв Зеленський), який на хвилі популярності відеоролика з ним в інтернеті стає президентом України.

В одному з епізодів серіалу герой Зеленського Голобородько "розстрілює" Верховну Раду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram