ГоловнаПолітика

Зустрічі Зеленського і Путіна в Ізраїлі наразі не заплановано, - Офіс президента

"Якщо спілкування відбудеться, то тільки для обговорення обміну полоненими".

Зустрічі Зеленського і Путіна в Ізраїлі наразі не заплановано, - Офіс президента
Фото: EPA/UPG

У президента України Володимира Зеленського в рамках робочого візиту до Ізраїлю 23-24 січня поки що не заплановано зустрічі з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Про це повідомив "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Офіс президента.

У пресслужбі ОП пояснили: якщо спілкування на полях Всесвітнього форуму пам'яті Голокосту відбудеться, то тільки для обговорення питань подальшого звільнення утримуваних осіб.

"Зустріч із президентом Росії, який також візьме участь у форумі пам'яті Голокосту, поки що не запланована. Якщо спілкування на полях форуму відбудеться, президент України планує обговорювати тільки питання подальшого звільнення утримуваних осіб", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, Зеленський 23-24 січня відвідає Ізраїль з робочим візитом. Він візьме участь у пам'ятних заходах у рамках п'ятого Всесвітнього форуму пам'яті Голокосту, присвяченого 75-й річниці визволення концтабору Аушвіц.

Участь у форумі "Пам'ятати Голокост, боротися з антисемітизмом!" візьмуть президент Ізраїлю Реувен Рівлін, президент Росії Володимир Путін, ізраїльський прем'єр-міністр Беньямін Нетаньягу, французький лідер Еммануель Макрон, принц Уельський Чарльз, а також президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram