ГоловнаПолітика

Нардеп Богданець прокоментував наявність обвинувального вироку в біографії

"Нехай розсудить Господь Бог".

Нардеп Богданець прокоментував наявність обвинувального вироку в біографії
Фото: facebook.com/andriy.bogdanets

Депутат Верховної Ради Андрій Богданець підтвердив наявність обвинувального вироку у своїй біографії, але не збирається через це здавати мандат.

Про це він написав у фейсбуці.

У серпні 2015 року Богданець отримав два роки умовно за побиття водія в Тернополі.

Депутат прокоментував цей інцидент так: "Натрапив дорогою на людину, яка спочатку провокувала, а згодом ледь не стала винуватцем аварії за нашої спільної участі. Зупинилися, почалася лайка. Під час словесної перепалки плюнув мені в обличчя. Чому у відповідь один раз вдарив, не розрахувавши сили?"

За його словами, він вдарив водія чи то через "поняття чоловічої гідності", то чи через "відчуття, яке відоме абсолютно усім «атошникам»" - відчуття несправедливості через безлад у країні.

Богданець додав, що свою провину визнав і оплатив лікування потерпілого.

"А зрештою – нехай розсудить Господь Бог, адже, згідно з чинним законодавством, такі події жодним чином не впливають ані на можливість бути депутатом, ані на моє власне бажання справжніх позитивних змін в Україні", - написав Богданець.

Нагадаємо, що в Україні був президент з двома погашеними судимостями - в молоді роки Віктора Януковича судили за участь у пограбуванні і заподіяння тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram