ГоловнаПолітика

Міністр інфраструктури заявив про падіння довіри до свого заступника через її листування з пранкером

"Це ми це обговоримо, коли Олександра повернеться з відрядження".

Міністр інфраструктури заявив про падіння довіри до свого заступника через її листування з пранкером
Фото: mtu.gov.ua

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив про падіння довіри до свого заступника Олександри Клітиної через її листування з анонімним пранкером.

Про це він сказав у коментарі журналістам перед засіданням уряду у середу.

"Поганий той солдат, який не мріє стати генералом. Це похвально, але не у такій спосіб. Але це ми обговоримо з нею, коли Олександра повернеться з відрядження, тому що, звичайно, довіра до неї падає через такі речі. Але це вже проблема моїх відносин з нею", - сказав Криклій.

При цьому він підкреслив, що слова Клітиної про те, що в МІУ "щось мутять з тендерами на локомотиви" є неправдою.

"Локомотиви останні купувалися за часів Омеляна, коли з GE підписували контракт... Зараз розглядається кілька варіантів щодо майбутніх контрактів. Це французи, знову американці, але усі вони пропонують поки не дуже цікаву цінову пропозицію", - сказав Криклій.

Нагадаємо, що у листуванні із заступником міністра інфраструктури Олександрою Клітиною анонімний пранкер запитав, чи зможе вона "потягнути міністерство", тому що "Владом незадоволений Вова".

Клітина відповіла, що змогла б, і розкритикувала міністра Криклія за те, що він "наблизив до себе [держсекретаря МІУ] Галещука", який "ще китайський експрес розкрадав при Янику". Вона також заявила, нібито Криклій "посунув" її від "Укрзалізниці", тому що "вони щось крутять-мутять з тендерами на локомотиви".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram