ГоловнаПолітика

Зеленський: Богдан був неправий зі своїм постом про проплачені мітинги

"Андрюха може написати: хлопці, вас не мав на увазі. Але ви теж запишіть: я не говорив на нього х**ло".

Зеленський: Богдан був неправий зі своїм постом про проплачені мітинги

Президент Володимир Зеленський вважає, що глава його Офісу Андрій Богдан був неправий зі своїм постом про проплачені мітинги "Ні капітуляції".

Про це він сказав у Золотому, спілкуючись із представниками "Нацкорпусу".

"Він передрукував пост. Звичайно, ви ні до чого, ви не за бабки (я завжди вірю по-людськи). Я думаю, ви й тут не за бабки, а за внутрішнім переконанням. Був пост - ви взяли на себе. Напевно, його помилка в тому, що він передрукував у такому вигляді, не подумавши. Але ви ж розумієте, що хтось там був за фінанси. Він не на вас говорив. Згоден, у таких речах треба акуратно, оскільки люди сприймають на свій рахунок", - сказав Зеленський.

На коментар співрозмовника, що Богдан таким чином очорнив учасників протесту перед росіянами, президент відповів, що учасники протесту і його очорнили.

"А коли, хлопці, ви стояли на площі, куди ви вийшли не за гроші, а серед вас (я ж можу узагальнити) стояли з плакатами проти мене - геть або я х**ло. Я до чого, і це дивилися росіяни, і це теж ганьба. Ми всі робимо помилки", - сказав Зеленський.

Співрозмовник відповів, що йому особисто був неприємний такий пост глави Офісу президента, на що Зеленський сказав: "А мені, знаєш, як було неприємно? А те, що це було не у вас у руках або не ви кричали - а яка тепер різниця?"

"Я згоден, Андрюха може написати: хлопці, вас не мав на увазі. Але тоді ви теж запишіть відео: я не говорив на нього х**ло", - сказав він.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram