ГоловнаПолітика

Гончарук призначив собі прессекретаря і радника з питань земельної реформи

Радником прем'єра став екснардеп Мушак.

Гончарук призначив собі прессекретаря і радника з питань земельної реформи
Алексей Гончарук
Фото: Lb.ua

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук призначив своїм прессекретарем Діану Давітян.

Про це Давітян написала на своїй сторінці у фейсбуці.

"Атеншн, камінг-аут із запізненням на місяць! 15-годинні робочі дні, відсутність вихідних, дедлайни і постдедлайни - привіт. Друзі-журналісти, якщо треба коментарі, запити, уточнення чи будь-що від прем'єра - welcome! Ми дуже відкриті, молоді та енергійні (хоч і хочемо спати 24/7)", - написала вона.

Давітян 24 роки. Раніше вона створювала контент для політичної партії "Голос", працювала PR-спеціалістом у логістичній компанії "Укр-Китай Комунікейшн", а також писала для онлайн-журналу "Фокус". Освіту вона отримала в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, де вивчала журналістику.

Також прем'єр-міністр призначив своїм радником екснардепа Верховної Ради VIII скликання від БПП Олексія Мушака. Про це Мушак повідомив у своєму фейсбуці.

"Я став радником прем'єр-міністра Олексія Гончарука з економічних питань. Передусім із земельної реформи", - написав він.

Мушак додав, що він на своїй посаді буде "допомагати своїм досвідом, розумінням процесів, умінням доносити до людей зміни, які уряд буде реалізовувати в економічній сфері".

"Чому я все це роблю? Ні, мої політичні погляди не змінилися... Просто в України дуже малий проміжок часу на реформи. Його треба використовувати наповну. І стояти осторонь було б неправильно", - додав він.

Нагадаємо, Гончарук став наймолодшим прем'єр-міністром в історії України. У липні йому виповнилося лише 35 років.

При цьому він каже, що не планує до кінця життя займатися політикою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram