ГоловнаПолітика

Кабмін погодив призначення нового голови Дніпропетровської ОДА

Область очолить Олександр Бондаренко.

Кабмін погодив призначення нового голови Дніпропетровської ОДА

Кабінет Міністрів України погодив призначення голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації, а також заступників голів Донецької та Львівської облдержадміністрацій. Про це повідомляє пресслужба відомства.

"Кабінет Міністрів України на своєму засіданні підтримав проєкт указу президента про призначення Бондаренка Олександра Вікторовича головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації", - сказано в повідомленні.

Крім того, Кабмін погодив призначення Ігоря Мороза першим заступником голови Донецької обласної державної адміністрації та Юрія Холода - заступником голови Львівської обласної державної адміністрації.

З декларації нового губернатора відомо, що зареєстрований він у Харкові, але фактично проживає в Києві. Його дружина Регіна має російське громадянство.

На Бондаренка записані дві квартири - у Харкові та Києві. Також у декларації вказаний автомобіль Mazda 6 2016 року випуску.

Останнім часом Олександр Бондаренко займався бізнесом і керував кількома фірмами, доходи від яких відобразив у своїй електронній декларації. Дві фірми займалися консультуванням у питаннях торгівлі і в сфері IT. Ще дві фірми - торговельні.

На своєму рахунку в банку новий губернатор зберігає 165 тис. гривень, 59 тис. євро і 66 тис. доларів, ще 50 тис. доларів він зберігає готівкою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram