ГоловнаПолітика

У "Слуга народу" розповіли про засідання фракції за участю Зеленського

Зустріч пройшла у форматі "без телефонів".

У "Слуга народу" розповіли про засідання фракції за участю Зеленського
Фото: Макс Левин

Фракція "Слуга народу" 5 вересня провела засідання за участю президента Володимира Зеленського, керівництва парламенту, членів Кабінету Міністрів України і генерального прокурора Руслана Рябошапки.

Про це розповів журналістам член фракції "Слуга народу" Сергій Швець.

"Сьогодні тут фактично всі члени парламентської фракції "Слуга народу", президент приїхав, приїхав прем'єр-міністр, генеральний прокурор, також, звичайно, був спікер, заступник спікера пан Стефанчук і керівник офісу (президента - ред.) пан Богдан", - цитує Швеця Інтерфакс-Україна.

Він додав, що на зустрічі присутній міністр фінансів Оксана Маркарова.

За словами народного депутата, учасників засідання попросили не брати в приміщення телефони.

Швець розповів, що на зустрічі йдуть "гарячі дискусії" з тим, щоб прийти до консенсусу з "болючих питань", однак він ухилився від відповіді про те, які це питання.

Водночас він повідомив, що на фракції, зокрема, обговорюють організаційні питання парламентської діяльності. Всі бажаючі народні депутати задають питання президенту України.

Відповідаючи на питання, про що найбільше нардепи запитують главу держави, Швець сказав: "Перш за все, про якість прийнятих рішень та якість безпосередньо роботи, фракційної дисципліни, як ефективніше організувати роботу фракції".

Зараз засідання фракції закінчилося.

Нагадаємо, у фракції "Слуга народу" раніше призначили декількох депутатів, яким можна спілкуватися зі ЗМІ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram