ГоловнаПолітика

Новий голова Херсонської ОДА призначив двох заступників із партійної програми "Ліфт"

Раніше Козир і Чепіга були радниками Гусєва.

Новий голова Херсонської ОДА призначив двох заступників із партійної програми "Ліфт"
Юрій Гусєв
Фото: mil.gov.ua

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв підписав розпорядження про призначення заступників губернатора Сергія Козиря і Світлани Чепіги. Відповідний документ опубліковано на сайті адміністрації.

Повідомляють, що Козир і Чепіга пройшли конкурсний відбір через партійну програму "Ліфт". Раніше вони були радниками Гусєва.

Сергій Козир координуватиме питання будівництва, розвитку інфраструктури та житлового господарства. Світлана Чепіга займеться питаннями гуманітарної сфери.

Юрій Гусєв є президентом громадської організації "Міжнародне об'єднання "Земляцтво Херсонщини", до ради якої входять колишній губернатор Андрій Гордєєв, а також голова облради Владислав Мангер, підозрюваний у вбивстві Катерини Гандзюк.

У 2015-2016 роках обіймав посаду заступника міністра оборони України. Він фігурував у справах про завищення ціни під час закупівлі палива для армії, а також про будівництво квартир для військовослужбовців. Раніше Гусєв був 41 номером у списку кандидатів "Слуги народу" у Верховну Раду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram