ГоловнаПолітика

НАЗК оприлюднило декларації трьох кандидатів на посаду заступника міністра охорони здоров'я

На пост претендують Андрій Семиволос, Младена Качурець і Михайло Загрійчук.

НАЗК оприлюднило декларації трьох кандидатів на посаду заступника міністра охорони здоров'я
Фото: liga.net

Національне агентство з питань запобігання корупції оприлюднило декларації трьох кандидатів на посаду заступника міністра охорони здоров'я.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Згідно з інформацією НАЗК, декларації кандидатів на ці посади подали гендиректор медичної компанії "Мій лікар" ("Мій лікар") Андрій Семиволос, який раніше працював головлікарем Київського міського дитячого діагностичного центру (КМДДЦ), керівник медичного центру сектора Офісу ефективного регулювання (BRDO) Младена Качурець, а також хірург Національного інституту хірургії і трансплантології ім. А. Шалімова Михайло Загрійчук.

Нагадаємо, 29 серпня в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун і два її заступники написали заяви про звільнення на ім'я новообраного прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

У той же день міністерське крісло отримала Зоряна Скалецька, голова правління Української медико-правової асоціації та провідний експерт в "реанімаційному пакеті реформ" з питань медичної реформи. 

30 серпня лідер фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія сказав, що Зоряна Скалецька - тимчасовий міністр охорони здоров'я і через кілька місяців її змінить керівник парламентського комітету з питань здоров'я нації Михайло Радуцький. Однак Радуцький очолити Міністерство охорони здоров'я відмовився, заявивши, що залишається працювати в парламенті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram