ГоловнаПолітика

Арахамія очікує порушення багатьох кримінальних справ у зв'язку зі скасуванням депутатської недоторканності

«Ми очікуватимемо через 6 місяців багатьох таких гучних, резонансних справ».

Арахамія очікує порушення багатьох кримінальних справ у зв'язку зі скасуванням депутатської недоторканності
Фото: Анна Стешенко

Голова фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія не виключив, що через півроку правоохоронні органи можуть порушити чимало кримінальних справ у зв'язку зі скасуванням депутатської недоторканності. Про це він сказав журналістам у кулуарах парламенту, передає «Укрінформ».

«Я думаю, що з'являться нові прізвища тих, щодо кого будуть порушувати справи НАБУ і ГПУ, тому що зараз є перезавантаження всієї правоохоронної системи. Усі люди вже давно чекають, усі вже давно знають, що діється. Але чомусь правоохоронні органи на це не звертали уваги. Я думаю, що ми будемо очікувати через 6 місяців багатьох таких гучних, резонансних справ», - зазначив Арахамія.

Нагадаємо, сьогодні, 3 вересня Верховна Рада скасувала депутатську недоторканність. Зміни до Конституції України були прийняті голосами 373 депутатів. Зміни до Конституції набудуть чинності з 2020 року.

Крім того, сьогодні Верховна Рада направила до Конституційного Суду законопроєкт №1015, який фіксує законодавче право народу. За це проголосували 338 народних депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram