ГоловнаПолітика

На кордоні зі Словаччиною зі стріляниною затримали 24 нелегалів з Азії

Під час затримання троє осіб, які супроводжують незаконних мігрантів, намагалися чинити опір.

На кордоні зі Словаччиною зі стріляниною затримали 24 нелегалів з Азії
Фото: dpsu.gov.ua

У Закарпатській області прикордонники Чопського загону затримали групу іноземців, яких намагалися переправити до Словаччини поза пунктами пропуску.

Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

"Сьогодні о сьомій ранку недалеко від населеного пункту Великий Березний прикордонний наряд виявив 10 іноземців азіатської зовнішності, які ховалися в лісі", - йдеться в повідомленні.

Пізніше група реагування затримала 14 азіатів, які перебували неподалік. Усього було затримано 12 громадян Бангладеш, 8 - В'єтнаму, 3 - Шрі-Ланки і 1 - Афганістану.

"Під час затримання троє осіб, які супроводжують незаконних мігрантів, не виконали законні вимоги прикордонного наряду та разом з окремими "мандрівниками" намагалися чинити опір, здійснюючи провокаційні дії ... Щоб не допустити незаконних дій прикордонники застосували зброю", - повідомили в Держприкордонслужбі.

У цей час правоохоронці перекрили під'їзні шляхи до кордону і перевіряють місцевість щодо можливого перебування там інших нелегалів, а також розшукують осіб, які переправляли їх через державний кордон.

Нагадаємо, на початку серпня на Волині прикордонники виявили трьох нелегалів у вантажівці з нектаринами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram