ГоловнаПолітика

Гройсман записав прощальне відео на посаді прем'єра

На його думку, "новий уряд буде приймати країну, яка і стабільна, і розвивається".

Гройсман записав прощальне відео на посаді прем'єра
Владимир Гройсман
Фото: https://www.kmu.gov.ua/ua/news/glava-uryadu-slovackim-zmi-ukrayina-znahoditsya-na-peredovij-borotbi-za-demokratiyu

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман оприлюднив прощальне відео на посаді глави уряду.

"Вже зовсім скоро в цей кабінет зайде новий Прем'єр, на плечі якого ляже величезна відповідальність - вирішувати, як далі будувати і розвивати країну. Зі свого досвіду розумію, як це непросто - приймати рішення, від яких залежить життя мільйонів людей. Тому хочу побажати своєму наступнику сили, терпіння і удачі. І головне - успіху. Адже саме від успіху його роботи і роботи нового уряду буде залежати багато в чому успіх України і нормальне життя кожного українця. Особисто для мене - це завжди було пріоритетом номер один", - сказав Гройсман.

На його думку, "новий уряд буде приймати країну, яка і стабільна, і розвивається".

"Моє служіння Україні не закінчується сьогодні. Я буду продовжувати піклуватися про успіх нашої великої держави і буду брати на себе ту роль, яка буде потрібною, щоб допомогти Україні реалізувати повною мірою свій потенціал", - резюмував Володимир Гройсман.

Гройсман очолив Кабінет Міністрів України 14 квітня 2016 року. Очікується, що вже завтра, на першому засіданні Верховної Ради 9-го скликання, буде розглядатися питання про призначення нового голови уряду. Найбільш імовірним кандидатом на цю посаду називають нинішнього заступника голови Офісу президента Олексія Гончарука.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram