ГоловнаПолітика

Порошенко: питання Криму йде з порядку денного

Лідер "ЄС" відвідав Кримський квартал.

Порошенко: питання Криму йде з порядку денного
Фото: eurosolidarity.org

Звільнення Криму від російської окупації передбачає програма тільки однієї політичної сили - партії "Європейська Солідарність". Про це заявив лідер партії Петро Порошенко під час спілкування з кримськими переселенцями.

"По всіх напрямках - армія, мова, віра - йде наступ. Ліквідовують децентралізацію, ліквідовують судову систему. Ключовий реванш - це коли всі бандити Януковича зараз приїхали. При мені вони ніс боялися показати, зараз вони відчувають себе господарями. І наша тверда і принципова позиція - ми будемо захищати наші досягнення, ми будемо захищати нашу державу. Не випадково питання Криму є в програмі тільки нашої партії», - підкреслив Порошенко.

"Зараз не можна мовчати, необхідно об'єднати всіх навколо «Європейської Солідарності», тому що це єдина команда, яка здатна захистити країну і відстояти досягнення останніх п'яти років. Саме тому я не можу кинути політику і йти відпочивати, тому що крім нас цього ніхто не здатний зробити", - переконаний Петро Порошенко.

Він подякував місцевим жителям за гостинність, патріотизм і віру в загальну перемогу. Кримський квартал в передмісті Києва створили волонтери-патріоти з Криму. Зараз це будинок для десятків активістів, ветеранів. Запрошення відвідати Кримський квартал Петро Порошенко отримав під час зустрічі з севастопольськими активістами в партійному офісі в День міста Севастополь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram