ГоловнаПолітика

Виключена зі списку "Слуги народу" Панченко: "Проти мене була організована інформаційна атака"

У ЗМІ представили дівчину "тусовщицею".

Виключена зі списку "Слуги народу" Панченко: "Проти мене була організована інформаційна атака"
Ирина Панченко
Фото: faceboo/Ирина Панченко

25-річна Ірина Панченко, яку виключили зі списку "Слуги народу", заявила, що проти неї була організована інформаційна атака в пресі.

Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню "Апостроф".

"Проти мене була організована інформаційна атака, штучно мені створили буквально за день негативний образ", - заявила вона.

Панченко зазначила, що місце в списку отримала після роботи як волонтер у виборчому штабі у Львівській області.

"З кінця минулого року я на волонтерських засадах працювала в громадському русі Зе! Команді у Львівській області ... Там разом збирали анкети, проводили агітацію, пізніше формували дільниці ... Після виборів керівництво штабу нам повідомило, що ті з нас, хто хоче далі працювати в команді на тих чи інших напрямках, можуть подати свої анкети. Я, як і багато інших, подала", - зазначила Ірина.

За її словами, дівчина до кінця не вірила, що зможе потрапити у виборчий список, і те, що її вибрали, було для неї серйозною несподіванкою.

Ще більшим потрясінням для кандидата стали наступні події - атака в пресі, де її представили "тусовщицею". У своєму інтерв'ю Панченко спростовує цей статус.

"4 роки тому я дійсно відсвяткувала день народження в одному із зазначених закладів. Це подали так, що я постійно туди ходжу. Але це ж цілковита брехня! .. Розкопали мої фотографії, які я зробила для особистого архіву. У нас що - шаріат? Дівчатам не можна фотографуватися з відкритим обличчям?", - пояснила Ірина.

Вона зазначила, що вважає подібні атаки на молодих політиків, які прагнуть змінити країну на краще, "вакциною, якою хтось вирішив провчити молодь, щоб не пробували займатися політикою".

"Люди, які давно в політиці, до цього, напевно, звикли. Може для них це і не проблема - а мені від цієї ситуації досі не по собі ... виходить так, що шукали нові обличчя, без досвіду, але давати їм дорогу - не готові. Багаті не підходять - бо вкрали, бідні - бо будуть красти, старі - тому, що пов'язані зі старими схемами, нові - тому, що без досвіду. І що робити? Хто тоді потрібен?", - запитує Ірина.

Дівчина зазначає, що все-таки вірить в зміни на краще і "хотіла б стати частиною цих змін".

Раніше сьогодні партія Зеленського почала публікувати списки своїх кандидатів у мажоритарних округах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram