ГоловнаПолітика

Печерський суд зняв арешт з банківського рахунку Портнова

Гроші арештували на рахунку в Правексбанку ще 2015 року.

Печерський суд зняв арешт з банківського рахунку Портнова
Фото: http://korrespondent.net

Печерський районний суд Києва зняв арешт з грошей на банківському рахунку колишнього заступника голови Адміністрації Президента Віктора Януковича Андрія Портнова. Про це сказано в матеріалах суду.

Зазначено, що захист Портнова подав клопотання з проханням зняти арешт з грошей на рахунку в Правексбанку. Клопотання обґрунтоване тим, що під час досудового розслідування 4 лютого 2015 року було накладено арешт на майно підозрюваного - на грошові кошти на банківському рахунку.

Арешт був накладений в рамках кримінального провадження, відкритого в березні 2014 року за ч.3 ст. 191 (привласнення майна за попередньою змовою осіб) Кримінального кодексу. У березні 2016 року справу було закрито прокуратурою у зв'язку з відсутністю достатніх доказів.

При цьому прокурор під час закриття справи не звернувся до суду з клопотанням про зняття арешту з рахунків підозрюваного.

На початку червня поточного року суд розглянув клопотання про зняття арешту і задовольнив його.

Рішення суду не підпадає під оскарження.

Нагадаємо, Портнов повернувся в Україну 19 травня цього року. 20 лютого Печерський районний суд Києва встановив для Генеральної прокуратури термін в 1 місяць для завершення розслідування кримінальних проваджень щодо Портнова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram