ГоловнаПолітика

Зеленський готовий співпрацювати з Гройсманом після інавгурації

Партія "Слуга народу" не представлена в Раді і не може впливати на процес обрання прем'єра.

Зеленський готовий співпрацювати з Гройсманом після інавгурації
Владимир Гройсман
Фото: https://www.kmu.gov.ua/ua/news/glava-uryadu-slovackim-zmi-ukrayina-znahoditsya-na-peredovij-borotbi-za-demokratiyu

Переможець президентських виборів Володимир Зеленський готовий співпрацювати з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом після своєї інавгурації. Про це повідомив спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков.

"Природно, що після інавгурації він (Володимир Зеленський) буде працювати з усіма чиновниками і органами центральної влади в межах закону", - сказав Разумков.

Також спікер повідомив, що посада прем'єр-міністра - це прерогатива парламентської коаліції, а партія "Слуга народу" поки що не представлена у Верховній Раді, через що не може впливати на процес призначення прем'єра.

Нагадаємо, 18 квітня прем'єр-міністр Володимир Гройсман вже заявляв про те, що готовий працювати з будь-яким законно обраним президентом.

23 квітня в ефірі телеканалу ICTV Гройсман також повідомив, що має намір сформувати нову політичну партію однодумців для участі в чергових виборах до Верховної Ради. Жодних подробиць про це він поки що не розкривав, проте зазначив, що це будуть люди з гарною репутацією, які можуть не тільки говорити, а й робити реальні речі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram