ГоловнаПолітика

Гройсман привітав Зеленського з перемогою

Голова Кабміну подякував Петру Порошенку за 5 років, протягом яких "Україна стала сучасною європейською країною".      

Гройсман привітав Зеленського з перемогою
Владимир Гройсман
Фото: https://www.kmu.gov.ua/ua/news/glava-uryadu-slovackim-zmi-ukrayina-znahoditsya-na-peredovij-borotbi-za-demokratiyu

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою у другому турі виборів президента України.

"Вітаю Володимира Зеленського. Переможця, за якого віддали свої голоси більшість українців", - написав голова уряду на своїй сторінці у Фейсбук.

Гройсман заявив, що вибори президента України відбулися вільно й демократично.

Крім цього, глава Кабміну подякував чинному президентові України Петру Порошенку за 5 років, протягом яких "Україна стала сучасною європейською країною".

"Ми маємо гідно оцінити досягнуте й у відповідь на суспільний запит прискорити позитивні зміни. У цьому я вбачаю запоруку успіху України", - додав він.

Раніше Петро Порошенко заявив, що прем'єр Володимир Гройсман і генпрокурор Юрій Луценко не зрадники, а члени його команди.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що готовий працювати з будь-яким законно обраним президентом.

14 квітня Володимир Гройсман заявив про готовність до виборів у Верховну Раду, зокрема й дострокових. Він зазначив, що не має значення, відбудуться вони на місяць раніше чи на місяць пізніше. 11 квітня він також заявляв, що не збирається у відставку до парламентських виборів.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram