ГоловнаПолітика

"Схеми" розповіли, хто відвідує Коломойського напередодні другого туру виборів

Журналісти відшукали ізраїльський офіс олігарха.

"Схеми" розповіли, хто відвідує Коломойського напередодні другого туру виборів
Фото: стоп-кадр

Напередодні другого туру виборів президента України журналісти програми "Схеми" встановили, хто навідується до олігарха Ігоря Коломойського в Ізраїлі напередодні того, як буде обраний президент України.

"Схеми" вирушили до Ізраїлю в Герцлію, куди олігарх перебрався з Женеви, і там, у невеликому курортному містечку під Тель-Авівом, журналістам вдалося відшукати його офіс.

"Схоже, саме там тепер розмістився "центр домовленостей". Міністр-утікач часів Януковича Ставицький, колишній глава АП Льовочкін, мер Харкова Кернес, колишній російський, а тепер уже український бізнесмен Фукс, екс-співвласник "Приватбанку" Боголюбов і ще деякі депутати з групи "Відродження" - неповний список візитерів ізраїльського офісу Коломойського, зафіксованих "Схемами" лише протягом кількох днів", - йдеться у підписі до програми на youtube-каналі Радіо Свобода, опублікованому 17 квітня.

Нагадаємо, раніше "Схеми" з'ясували, що тільки з лютого 2017 року Зеленський не менш ніж 13 разів літав до Женеви і Тель-Авіва, де живе Коломойський. Причому, в кожній другій поїздці його супроводжував юрист Андрій Богдан, який зрештою став головним юридичним радником кампанії Зеленського на виборах президента. У грудні 2018 року до них також приєднався глава партії "Слуга народу" Іван Баканов. Сам Богдан відмовився говорити про причини відвідування Женеви і Тель-Авіва, посилаючись на те, що це "приватне життя".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram