ГоловнаПолітика

Штаб Порошенка оголосив про автопробіг з обласних центрів до Києва в день дебатів

"Давайте покажемо, що нас багато!"

Штаб Порошенка оголосив про автопробіг з обласних центрів до Києва в день дебатів
Фото: @ukrpravda_news

У день дебатів штаб чинного Президента України Петра Порошенка збирає автопробіг. Відповідний анонс опубліковано у Фейсбуці.

"Автопробіг на підтримку Президента України Петра Порошенка вирушає з кожного обласного центру до Києва. Приїжджай сам і привозь друзів на дебати, які відбудуться в НСК "Олімпійський". Давайте покажемо Україні, що нас багато. Давайте покажемо, що ми згуртовані та мобільні. Що нам не байдужа доля країни, і тому ми вибираємо проукраїнського Президента", - сказано в повідомленні.

Для участі в автопробігу організатори просять заповнити анкету, після чого учасникові зателефонує координатор заходу в його місті, надасть інформацію (мабуть, про маршрут і порядок руху), передасть прапори і символіку на машини.

Інформації від національної поліції про супровід автопробігу поки що не надходило.

Нагадаємо, 19 квітня на НСК "Олімпійський" відбудуться дебати між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським і чинним Президентом України Петром Порошенком. Учора впродовж дня штаби вели переговори про час і формат зустрічі, проте остаточне рішення так і не було оголошено. Орієнтовно о 17:00 на стадіоні розпочнеться концерт, а о 19:00 - дебати кандидатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram