ГоловнаПолітика

Суд відмовився продовжити відсторонення Мангера від посади

Прокуратура вимагає усунути підозрюваного ще на два місяці, хоча попередньо термін відсторонення закінчився ще 6 квітня.

Суд відмовився продовжити відсторонення Мангера від посади
Фото: LB.ua

Сторона обвинувачення у справі Владислава Мангера просить відсторонити підозрюваного від займаної посади на два місяці. Про це під час судового засідання заявив прокурор Сергій Василенко, пише РБК-Україна.

Прокурор Сергій Василенко під час засідання озвучив обґрунтування клопотання про продовження терміну усунення. Василенко зазначив, що досі існують ризики щодо свідків у справі, а також стосовно представника сім'ї Гандзюк - Євгенії Закревської.

Сторона захисту стверджує, що, згідно з нормами КПК, не можна продовжувати термін відсторонення, якщо він уже закінчився.

"Зазначені обставини продовжують існувати, а отже, існують і вказані ризики. Всіх свідків на цей момент не допитано. За наявності достатніх доказів я прошу задовольнити моє клопотання. Прошу продовжити термін відсторонення на два місяці", - сказав прокурор.

Оновлення. Шевченківський районний суд Києва відмовився продовжувати відсторонення Мангера від посади.

Термін відсторонення Мангера від посади закінчився ще 6 квітня. У п'ятницю, 12 квітня, стало відомо, що він вийшов на роботу і провів прийом громадян.

Нагадаємо, останнє засідання суду, де повинні були продовжити відсторонення Мангера від посади, не відбулося, оскільки, за словами захисту, Мангер перебував у реанімації в місті Херсон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram