ГоловнаПолітика

НАТО і ЄС - стратегічний вибір українців, - Яценюк

Політик розповів про порядок денний Київського безпекового форуму.

НАТО і ЄС - стратегічний вибір українців, - Яценюк
Фото: nfront.org.ua

Київський форум безпеки, який щорічно організовує Фонд Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" та який відбудеться 11-12 квітня, відвідають сотні чиновників, найкращих світових експертів з міжнародних відносин, конфліктології та безпеки. І одним з питань обговорення стане зовнішня політика України сучасних умовах. Про це Арсеній Яценюк повідомив на своїй сторінці в фейсбуці.

"Ми вступимо в Європейський Союз і НАТО. Ніхто не здатен зупинити цей шлях. А той, хто спробує, отримає відсіч", - зазначив у своїй нотатці на Facebook лідер партії "Народний фронт", засновник Фонду "Відкрий Україну" Арсеній Яценюк 10 квітня напередодні відкриття Київського безпекового форуму.

"Як ми будемо захищати державу від російського ворога? Як будемо будувати відносини з союзниками? Моя відповідь - проста. Ми захистили нашу незалежність і нашу свободу. Ми вступимо до Європейського Союзу і НАТО. Ніхто не здатний зупинити на цьому шляху Україну. А той, хто спробує, отримає відсіч. Тому такий стратегічний вибір українців. Це - суть наших цінностей. Це те, як буде рухатися історія", - підкреслив Яценюк.

Цього року Київський безпековий форум збере рекордну кількість учасників - більш ніж 1000 серед них - визначні представники української держави і державного керівництва, дипломатії та експертного середовища з більш ніж 20 країн світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram