ГоловнаПолітика

Голосування на виборах почалося без інцидентів

Тільки дві дільниці в Харківській області відкрилися з незначною затримкою.

Голосування на виборах почалося без інцидентів
Фото: EPA/UPG

У Харківській області всі виборчі дільниці почали свою роботу, однак дві дільниці відкрилися пізніше 8:00. Про це повідомляє регіональне управління національної поліції.

"З незначною затримкою відкрилися дві дільниці, розташовані в Новобаварському районі Харкова і в місті Ізюм Харківської області. Інформація за вказаними фактами зареєстрована в журналах Єдиного обліку заяв та повідомлень територіальних відділів поліції, проводиться перевірка", - сказано в повідомленні.

З інших регіонів інформації про порушення в роботі дільниць на цей час не надходило.

Виборчі дільниці перебувають під цілодобовою охороною, в останній тиждень правоохоронні органи перейшли на посилений режим несення служби.

Нагадаємо, голосування на виборах президента України почалося о 23:00 30 березня в Австралії - в посольстві України в Канберрі. Голосування триватиме до 11:00 за київським часом, проголосувати в посольстві можуть також українці, які проживають в Новій Зеландії.

Українці голосують в 72 країнах, найбільшу кількість дільниць сформовано в Німеччині (5), по чотири виборчі дільниці відкриються в США, Польщі, Італії, а також в Канаді, Іспанії та Туреччині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram