ГоловнаПолітика

Тимошенко: одночасний друк бюлетенів для першого і другого турів закладає можливості для фальсифікацій

Політик вважає, що цей процес потрібно розділити у часі.

Тимошенко: одночасний друк бюлетенів для першого і другого турів закладає можливості для фальсифікацій
Фото: ba.org.ua

Одночасний друк 60 млн бюлетенів для першого і другого туру голосування закладає можливість для фальсифікації голосування з боку влади, вважає лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко. Про це вона заявила під час зустрічі з редакторами буковинських ЗМІ.

«Я вважаю, що бюлетені для першого і другого туру треба друкувати окремо. Є побоювання, що таким чином вони закладають можливість фальшувати вибори», – наголосила лідер «Батьківщини».

Вона переконана, якби президент знав, що в нього є ті рейтинги, які він собі малює, йому не треба було б купувати і фальшувати. На жаль, зазначає Юлія Тимошенко, сьогодні Порошенко всі сили кинув на побудову і вдосконалення моделей корупції та фальсифікації вибору людей.

Юлія Тимошенко нагадала, що нещодавно вона разом з іншими демократичними кандидатами в президенти підписали Меморандум за чесні вибори та протидію фальсифікаціям.

Це дасть можливість об’єднати в дільничних та окружних комісіях свої зусилля, пояснила вона.

Адже технологія влади – зареєструвати якмога більше кандидатів, щоб від їхнього імені наповнити  виборчі комісії людьми, підконтрольними Порошенку, зауважила політик.

«Прикро, що так після Революції Гідності робиться. Коли люди розраховують на демократію, а отримують замість неї фальсифікат», – підсумувала Голова партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram