ГоловнаПолітика

Заступника голови Херсонської ОДА відсторонено від обов'язків на час розслідування вбивства Гандзюк

Євген Рищук приїхав до Києва проходити тест на "поліграфі".

Заступника голови Херсонської ОДА відсторонено від обов'язків на час розслідування вбивства Гандзюк
Евгений Рыщук

Заступника голови Херсонської обласної держадміністрації Андрія Гордеєва Євгена Рищука відсторонено від виконання обов'язків на час розслідування вбивства Катерини Гандзюк.

Про це повідомив сам Рищук у Фейсбуці.

"З огляду на ситуацію навколо мого прізвища у справі нападу на Гандзюк і моє бажання зробити все, щоб допомогти слідству і припинити політичні спекуляції навколо мене, я ще в п'ятницю, після сесії обласної ради, подав заяву голові Херсонської ОДА про тимчасове відсторонення мене від виконання службових обов'язків. Тієї самої п'ятниці я домовився зі слідчим СБУ в Києві про зустріч і запропонував надати інформацію із застосуванням поліграфа", - написав заступник голови Херсонської ОДА.

"Приховувати, Слава Богу, нічого. Так уже сьогодні я в Києві і сподіваюся, що зможу хоч так допомогти слідству в цій досить заполітизованій справі", - додав Рищук.

Нагадаємо, сьогодні, 11 лютого, Генеральна прокуратура повідомила про підозру в організації вбивства Гандзюк голові Херсонської ОДА Владиславу Мангеру.

Катерина Гандзюк померла в лікарні 4 листопада, через три місяці після того, як її облили сірчаною кислотою в центрі Херсона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram