ГоловнаПолітика

Донька нардепа Березкіна прийшла в НАБУ

Вікторія Березкіна заявила, що повідомляла НАБУ про своє місцезнаходження.

Донька нардепа Березкіна прийшла в НАБУ
Виктория Березкина
Фото: Виктория Березкина / Facebook

Донька народного депутата Станіслава Березкіна Вікторія з'явилася в Національне антикорупційне бюро, щоб з'ясувати, в чому її підозрюють.

Про це вона повідомила у Фейсбуці.

"Багато ЗМІ писали, з посиланням на анонімні «джерела», що я є підозрюваною в «гучній» справі, яку розслідує НАБУ. Насправді підозру мені ніхто не вручав. Прийшла в Бюро з власної ініціативи, щоб дізнатися, в чому річ. Раніше повідомляла НАБУ про своє місцезнаходження, адже приховувати мені нічого і жодних незаконних дій я не скоювала", - написала Березкіна.

Пост датовано 5 лютого, 9:45.

Фото: Вікторія Березкіна / Facebook

Нагадаємо, в грудні минулого року Спеціалізована антикорупційна прокуратура заявила, що має намір просити суд застосувати силовий привід до Вікторії Березкіної, яку підозрюють у причетності до розкрадання $20 млн Ощадбанку, а надалі - і заочно її заарештувати.

24 жовтня НАБУ затримало 10 осіб, підозрюваних у заволодінні $20 млн Ощадбанку, в тому числі сина Станіслава Березкіна Максима. 25 жовтня суд заарештував п'ятьох підозрюваних: заступницю голови правління Ірину Земцову - із заставою 7 млн гривень, співробітника Департаменту корпоративного бізнесу Ощадбанку - із заставою 1,5 млн гривень, керівника ПрАТ "Креатив" - із заставою 2 млн гривень, співробітника ПАТ "Креатив груп "- із заставою 2 млн гривень і співробітника ПАТ "Креатив груп" - із заставою 550 тис. гривень.

Максим Березкін і ще п'ятеро підозрюваних внесли встановлені судом застави і вийшли із СІЗО. САП повідомила Вікторії Березкіній про підозру заочно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram