ГоловнаПолітика

Клімкін у Берліні обговорив ситуацію на Донбасі

Сторони також торкнулися практичних питань двостороннього співробітництва України та Німеччини.

Клімкін у Берліні обговорив ситуацію на Донбасі
Фото: пресс-служба президента

Міністр закордонних справ Павло Клімкін в середу провів у Берліні зустрічі з державним секретарем Федерального відомства закордонних справ Німеччини Вальтером Йоганнесом Лінднером та представниками німецьких парламентських і політичних кіл в Німеччині, де зараз відбувається процес формування нової урядової коаліції.

Про це повідомляє прес-центр МЗС.

Відзначається, що під час зустрічі в МЗС Німеччини обговорювалися практичні питання двостороннього співробітництва України з Німеччиною. Сторони окремо зупинилися на обговоренні ситуації на Донбасі в контексті збереження міжнародної солідарності з Україною у протидії російській агресії.

"Співрозмовники високо оцінили високий рівень організації та проведення німецько-українського року мов. Крім того було обговорено питання подальшої підтримки Німеччиною України в процесі реалізації внутрішніх структурних реформ", - йдеться в повідомленні.

Під час зустрічі з радником Канцлера з питань зовнішньої політики і безпеки Яном Хекером в центрі уваги перебувала тема імплементації Мінських домовленостей і спільні зусилля міжнародної спільноти в питанні врегулювання ситуації на Донбасі.

У середу, 25 жовтня, голова МЗС Павло Клімкін перебував в Німеччині з робочим візитом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram