ГоловнаПолітика

Ігоря Мосійчука і Віталія Балу поранено вибухом у Києві

Вибух стався біля телеканалу "Еспресо".

Народний депутат Ігор Мосійчук з Радикальної партії отримав поранення в результаті вибуху біля телеканалу "Еспресо". Про це повідомила його прес-служба в фейсбуці.

"На виході з телеканалу Еспресо, коли він виходив з будівлі, стався спрямований вибух. Ігоря Мосійчука поранено, поки що його везуть в лікарню", - йдеться в заяві.

Про вибух також повідомила журналістка телеканалу Мирослава Барчук. "Тільки що під каналом Еспресо вибухнув мотоцикл. Є жертви", - написала вона в фейсбуці.

Прес-служба поліції повідомила, що вибух на вулиці Міцкевича, де міститься студія "Еспресо", стався близько 22.05. За попередніми даними, постраждали двоє людей.

В ефірі "Еспресо" розповіли, що також поранено директора Агентства моделювання ситуацій Віталія Балу, його теж забрали лікарі.

Нардеп Лінько в ефірі 112 каналу повідомив про третього пораненого - помічника Мосійчука.

Мосійчук - один з близьких соратників лідера Радикальної партії Олега Ляшка. У 2011-2014 роках відбував покарання у справі "васильківських терористів", його і ще кількох людей звинуватили в підготовці підриву пам'ятника Леніну в Борисполі.

У 2014 році його обрали до Верховної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram