ГоловнаПолітика

Пашинський пройшов перевірку на поліграфі у справі про стрілянину 31 січня

Депутат просить генпрокурора оприлюднити результати.

Пашинський пройшов перевірку на поліграфі у справі про стрілянину 31 січня
Фото: 24tv.ua

Депутат Верховної Ради Сергій Пашинський пройшов перевірку на поліграфі в рамках розслідування кримінального провадження про стрілянину на дорозі в Київській області 31 січня.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні протягом 3,5 годин усі мої свідчення ретельно перевіряли на детекторі брехні. До цього відбувалися слідчі дії в присутності відомих у суспільстві понятих", - написав він.

Пашинський звернувся до генерального прокурора Юрія Луценка та слідчого з проханням оприлюднити результати перевірки.

"Підкреслюю ще раз: я зацікавлений в тому, щоб інцидент у селі Хлепча всебічно і об'єктивно розслідували, а винуватці були покарані. Я зацікавлений в чесності, у фактах і правді без спотворень на користь кого б не було", - додав депутат.

Нагадаємо, Пашинський напередодні Нового року потрапив у бійку, яка завершилася тим, що він прострелив ногу нападникові - 38-річному В'ячеславу Хімікусу. Депутат заявив, що цей чоловік першим напав на нього, вдаривши пляшкою по голові.

Хімікус же розповів свою версію події. За його словами, нардеп не робив попереджувального пострілу в повітря, а цілився в груди і лише "завдяки щасливому збігу обставин" куля влучила в ногу.

Кримінальне провадження за фактом інциденту розслідується прокуратурою за статтею "Хуліганство".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram