ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

На порядку денному - розгляд вето на закон про підтримку кінематографії.

У Верховній Раді розпочалося пленарне засідання.

На порядку денному - друге читання законопроекту №6172, яким пропонується скасувати необхідність подання електронної декларації військовослужбовцями контрактної форми служби і мобілізованими військовими.

Також депутати розглянуть законопроект №2481, що передбачає право внутрішньо переміщеної особи на оплату вартості комунальних послуг, електроенергії та газу в місцях компактного поселення (гуртожитки, санаторії, готелі) за тарифами, встановленими для населення, і проект закону №6161 про введення середньострокового бюджетного планування.

Крім того, Рада має намір розглянути в другому читанні законопроект №5491 про створення Українського культурного фонду, а також ветований Президентом Петром Порошенком законопроект №3081-д про державну підтримку кіновиробництва за рахунок відрахувань із доходів операторів лотерей.

На порядку денному вказано законопроект №0136 про ратифікацію рамкової угоди між Україною та Угорщиною про виділення кредиту в розмірі 50 млн євро на розвиток дорожньої інфраструктури на українсько-угорському кордоні.

Поряд з цим у другому читанні депутати розглянуть законопроектом №4194 про скасування вимоги про обов'язкове використання печаток на документах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram