На відкритті Egersund Seafood пан Уле Тер'є Хорпестад сказав: «Риба - національна гордість Норвегії і основний продукт експорту; 85% всієї продукції, яку ми експортуємо в Україну, - це морепродукти. Норвезька рибна продукція отримала найвищу оцінку українських споживачів як найчистіша і смачна. Наші країни мають високий потенціал співробітництва і, ми впевнені, воно буде продовжуватися».
Це другий магазин Egersund Seafood в столиці, тепер - у самому її центрі. Він органічно вписався у формат фуд-корту на 6-му поверсі ЦУМу. Покупець може отримати вичерпну консультацію, спробувати будь-який продукт, замовити приготувати його на місці, а також придбати все, що припало до смаку.
Головний виконавчий директор норвезького холдингу Pelagia AS Егіл Магне Хогстад (Egil Magne Haugstad) повідомив, що в минулому році компанія поставила на український ринок 20 млн. кг морепродуктів, і обсяги поставок будуть рости. «Відкриття магазину у такому прекрасному історичному місці Києва зобов'язує нас надавати продукцію ще більш ексклюзивної якості та асортименту. Ми прийшли на український ринок у 2014 році і нам вдалося вибудувати стабільний бізнес. Я можу сказати, що ми тут надовго».
Гасло компанії – «VI ER EKSPERTER PÅ FISK», що в перекладі з норвезької означає «Ми – експерти в рибі». Перший магазин компанії відкрився у листопаді 2014 року за участю прем’єр-міністра Норвегії пані Ерни Сульберг, яка назвала його взірцем того, як можуть будуватися довгострокові співробітництво та довіра між країнами.
Egersund Seafood є унікальним норвезьким рибним магазином у Києві з унікальною пропозицією:
- виробництво, заморозка, транспортування та прямі продажі без посередників кінцевому споживачу з контролем якості від вилову до прилавку;
- широкий асортимент морепродуктів з Норвегії та від перевірених партнерів з інших країн;
- засолювання на заводі в Норвегії оселедця та скумбрії одразу після вилову, що дозволяє максимально зберігати властивості продукту;
- відмова від консервантів та антибіотиків;
- консультації та рекомендації продавців;
- високотехнологічна шокова заморозка;
- унікальні Seafood Bar та хоспер-меню.
Вся інформація про компанію - на сайті egersund.ua та facebook.com/EgersundSeafoodTSUM