ГоловнаПолітика

Конкурс на посаду директора департаменту люстрації Мін'юсту провалився

Оголошено повторний відбір, який пройде в березні.

Конкурс на посаду директора департаменту люстрації Мін'юсту провалився
Фото: golos.ua

Міністерство юстиції не змогло обрати директора департаменту люстрації й оголосило повторний конкурс на цю посаду.

Про це повідомляють на сайті міністерства.

"Міністерство юстиції оголосило проведення повторного конкурсу на заміщення вакантної посади директора департаменту з питань люстрації. Відповідне рішення було прийнято членами конкурсної комісії за підсумками проведеного 17-20 січня відбору, під час якого жоден з кандидатів не був визнаний переможцем конкурсу", - йдеться в повідомленні.

Міністерство запрошує представників громадських організацій і ЗМІ приєднатися як спостерігачів до процесу відбору для ширшого висвітлення та забезпечення ще більшої відкритості і прозорості конкурсу.

Конкурс пройде з 1 по 3 березня цього року. Участь у відборі можуть взяти всі, хто буде відповідати кваліфікаційним вимогам.

Документи приймають до 23 лютого.

Нагадаємо, 22 листопада 2016 року Петренко заявив, що Мін'юст призначить виконувача обов'язків директора департаменту з питань люстрації Ганну Калинчук замість Тетяни Козаченко, яка напередодні звільнилася. Але призначення Калинчук не відбулося.

У грудні на посаду головного люстратора оголосили конкурс. Пізніше міністр юстиції Павло Петренко повідомив освіту і місце роботи 10 кандидатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram