ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Нардепи розглянуть питання нацбезпеки і оборони.

Сьогодні Верховна Рада розгляне законопроект №4972, який збільшує граничний обсяг державних гарантій для виконання боргових кредитних зобов'язань оборонними підприємствами із 6 до 10 млрд гривень. Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту, передають Українські Новини.

Спочатку Рада вкотре планує затвердити уточнений порядок денний 5-ї сесії, після чого перейти до розгляду питань національної безпеки і оборони.

Зокрема, парламент має намір розглянути проект постанови №5048 про скасування зрівнювання грошового забезпечення військовослужбовців строкової та контрактної військових служб в особливий період, №5112 про введення штрафу до 2,5 тис. гривень за розпивання алкогольних напоїв військовозобов'язаними та резервістами під час проходження зборів, а також прийняти рішення стосовно раніше обговореного законопроекту №2504а-д про Єдиний реєстр військовозобов'язаних.

Також сьогодні Рада планує розгляд питань будівництва та житлово-комунального господарства, серед яких законопроект №1581-д (друге читання) про житлово-комунальні послуги.

Нагадаємо, в четвер Рада розгляне в першому читанні проект державного бюджету на 2017 рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram