ГоловнаПолітика

Савченко дала свідчення СБУ щодо поїздки на окупований Донбас

На початку вересня нардеп збиралася провести переговори з ватажками "ДНР" і "ЛНР".

Савченко дала свідчення СБУ щодо поїздки на окупований Донбас
Надежда Савченко
Фото: 5 канал, скриншот видео

Народний депутат України Надія Савченко заявила, що в понеділок дала свідчення СБУ щодо своєї поїздки на окуповану територію.

Про це вона розповіла в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Сьогодні я була в СБУ, дала всі свідчення. Тому особливо ті депутати, яких це дуже цікавить, можуть поцікавитися у СБУ, свідчення я надала. Я після вас відразу повертаюся на допити в СБУ. Вони тривають довго", - сказала Савченко.

Нагадаємо, 13 жовтня депутат Верховної Ради Надія Савченко (Батьківщина) зізналася, що нещодавно їздила на окупований Донбас.Таку заяву вона зробила під час свого виступу на засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи.

Всього п'ять днів перед цим в ефірі каналу 112 Савченко заявила, що була в зоні АТО, але не робила спроб потрапити на окуповану територію.

Ще раніше головний редактор видання "Новини Донбасу" Олексій Мацука повідомив, що "Надія Савченко намагалася проїхати в Донецьк стежками через Красногорівку, щоб зустрітися із Захарченком", але її нібито не пропустили українські військові.

На початку вересня Савченко говорила про намір поїхати на територію, контрольовану "ДНР" і "ЛНР", та провести переговори з їхніми ватажками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram