>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко має намір подати в суд на Ф'юрі за "нескінченні" спроби змінити контракт

"Щоб захистити свої права і, врешті-решт, провести матч-реванш, я змушений іти в суд".

Кличко має намір подати в суд на Ф'юрі за "нескінченні" спроби змінити контракт
Фото: EPA/UPG

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Володимир Кличко заявив, що має намір подати в суд на британського боксера Тайсона Ф'юрі за те, що той зі своєю командою постійно намагається внести корективи в уже підписаний контракт на проведення бою-реваншу.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"На жаль, команда Ф'юрі багаторазово намагалася змінити умови вже підписаного контракту, і це відбувається нескінченно. Щоб захистити свої права і, врешті-решт, провести матч-реванш, я змушений іти в суд", - сказав Кличко.

Нагадаємо, в ніч з 28 на 29 листопада 2015 року в німецькому Дюссельдорфі Кличко не зміг захистити свої пояси в поєдинку з британцем Ф'юрі.

У грудні 2015 року рішенням Міжнародної боксерської федерації (IBF) Ф'юрі було позбавлено чемпіонського поясу в суперважкій вазі, який він виборов у поєдинку з Кличком. Рішення було прийнято після того, як британець відмовився зустрітися з обов'язковим претендентом, українцем В'ячеславом Глазковим.

У квітні 2016 року було оголошено, що матч-реванш між ними відбудеться 9 липня в Манчестері. Наприкінці червня стало відомо, що Ф'юрі отримав травму щиколотки і бій було перенесено на 29 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram