ГоловнаПолітика

Книгу Ложкіна "Четверта республіка" видано німецькою

Die vierte Republik тепер доступна для німецькомовної аудиторії

Книгу Ложкіна "Четверта республіка" видано німецькою

Книга Бориса Ложкіна "Четверта республіка" тепер доступна і в перекладі на німецьку. Про це голова АП написав на своїй сторінці у Facebook.

"Моя книга "Четверта республіка" - про те, що Україна і Європа однаково потрібні одна одній. У своїй книзі я докладно розповідаю, чим Україна цінна для Європи як економічного партнера. Сучасну Європу неможливо уявити без Німеччини. Тепер Die vierte Republik доступна і для німецькомовної аудиторії", - написав він.

Ложкін також зазначив, що Німеччина є одним із лідерів за обсягом інвестицій в українську економіку.

"Німеччина - один із ключових економічних партнерів України. Вона входить у трійку лідерів за обсягами прямих іноземних інвестицій в нашу країну. $5,4 млрд у 2015 році - це, звичайно, не межа. Потенціал економіки Німеччини набагато вищий. Енергетика, агросектор, транспорт, інфраструктура, аерокосмічна галузь, IT - Україна має, що запропонувати німецьким інвесторам. Наше завдання - зробити бізнес-кола Німеччини та інших країн-лідерів ЄС основними лобістами розширення загальноєвропейського ринку праці, капіталу і послуг", - зазначив голова АП.

Як повідомлялося, 18 липня Ложкін заявив, що Україна активізує роботу із залучення іноземних інвестицій, і він готовий координувати роботу в цьому напрямку. Раніше президент Петро Порошенко запропонував увійти до складу Національної інвестиційної ради виконавчому директору міжнародної корпорації Unilever Полу Полманну, а також CEO азербайджанської компанії Socar Ровнагу Абдулаєву.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram