ГоловнаПолітика

Райнін: сучасний поліцейський повинен завоювати довіру народу

У Харкові випустили 150 курсантів Харківського університету внутрішніх справ.

Райнін: сучасний поліцейський повинен завоювати довіру народу
Фото: kharkivoda.gov.ua

Керівник Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін узяв участь в урочистостях з нагоди випуску курсантів у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Як повідомляє прес-служба ОДА, 18 червня лави української поліції поповнили 150 випускників харківського вишу з 20 регіонів України. Від імені Президента Петра Порошенка і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова новоспечених правоохоронців привітав харківський губернатор. Він закликав молодих офіцерів докладати максимум зусиль для зміцнення авторитету поліції України та підвищення престижу професії.

"Обрання в цей нелегкий час професії поліцейського свідчить про активну громадянську позицію кожного з вас, патріотизм, бажання захистити права і свободи громадянина, цілісність і незалежність держави, - наголосив Ігор Райнін. - Сучасна українська поліція - це гарант стабільності та суспільної безпеки. Сучасні українські поліцейські - це надія кожного, хто потребує захисту. Ми впевнені, що ваш особистий приклад і професійна компетенція забезпечить повагу до закону та віру громадян у справедливість. Ви - обличчя нової української поліції. Сучасний український поліцейський повинен завоювати довіру народу, бути гідним звання працівника органів внутрішніх справ".

Керівник Харківської ОДА повідомив, що близько 40% випускників залишаться служити в Харкові, решта роз'їдуться в інші регіони України.

"Ми віримо в цих молодих людей і дуже на них розраховуємо", - зазначив Райнін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram