ГоловнаПолітика

Порошенко закликав до збереження коаліції

Президент вважає, що сперечання в Раді додають якості законам

Порошенко закликав до збереження коаліції
Петр Порошенко
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко вважає, що нинішня коаліція повинна зберегтися, і обіцяє робити все від нього залежне для її зміцнення.

"Я робив, роблю і буду робити все від мене залежне, щоб зміцнювати коаліцію. З фракцією "Солідарність" маю велике задоволення спілкуватися регулярно. Кілька тижнів тому зустрічався з "Самопоміччю", у тому числі і з питань виборів. Учора провів дискусію з "Народним фронтом". А зараз пропоную передати привіт нашим партнерам по коаліції - партії "Батьківщина", які також сьогодні проводять з'їзд депутатів всіх рівнів", - сказав президент на форумі партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

"Через необхідність повсякденного копіткого узгодження позицій ми втрачаємо іноді у темпах реформ, але дискусія в багатьох випадках обертається підвищенням якості законів", - додав він.

Президент зазначив, що в найближчі тижні коаліція повинна забезпечити ухвалення податкових змін, державного бюджету на 2016 рік, продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом.

Нагадаємо, раніше в суботу лідер президентської фракції у Верховній Раді Юрій Луценко заявив, що БПП не голосуватиме за відставку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram