ГоловнаПолітика

Жебрівський звільнив заступницю через день після призначення

Євгенії Гогітідзе діагностували українофобію.

Жебрівський звільнив заступницю через день після призначення
Павел Жебривский
Фото: president.gov.ua

Заступниця голови Донецької обладміністрації Євгенія Гогітідзе, призначена на свою посаду в середу, 23 вересня, вже наступного дня подала у відставку. Таке рішення вона ухвалила після того, як у ЗМІ з'явилися публікації про її політичне минуле.

"Вона сама написала заяву на звільнення, бо навколо її імені з'явилося дуже багато інсинуацій і спотвореної інформації. Тому вона, щоб не створювати навколо команди негативного напруження і не шкодити її репутації, вирішила піти. Павло Іванович Жебрівський задовольнив її прохання", - розповіла журналістам заступниця начальника управління інформаційної політики Донецької ОВЦА Ганна Чернявська, повідомляє видання "Depo. Донбасс".

Раніше видання "Четверта влада" написала, що Гогітідзе 2006 року обирали депутатом Луганської обласної ради від Блоку Наталії Вітренко і вона була відома в регіоні як українофоб і апологет "руского міра".

23 вересня Жебрівський пояснив, чому призначив своєю заступницею Гогітідзе. Він зазначив, що вона "професіонал, який знає, як побудувати апарат, як змусити його працювати".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram