ГоловнаПолітика

Кримська влада запідозрила затриманих українських десантників у диверсії

Віце-прем'єр окупаційної адміністрації вважає, що Україна засилає диверсантів "у сімейних трусах"

Кримська влада запідозрила затриманих українських десантників у диверсії
Фото: Скриншот видео

Заступник глави окупаційного уряду Криму Руслан Бельбек заявив, що три українські десантники, яких затримала ФСБ, могли готувати диверсію.

"Слідство ще мусить розібратися, це був випадковий перетин кордону чи маскування для зустрічі з агентурою, або закладка диверсійної схованки. Мені слабо віриться, щоб одразу трьох охопило бажання незаконно перетнути кордон", - заявив він агентству РИА Новости.

На його думку, Україна може перекидати диверсантів на територію Криму незвичайними способами, "у тому числі і під виглядом п'яного солдата в сімейних трусах".

Тим часом в Інтернеті з'явилося відео допиту затриманих. В СБУ вже визнали, що воно справжнє.

Нагадаємо, у ніч на 5 вересня на адміністративному кордоні з Кримом зникли троє українських військових з 79-ї бригади ЗСУ, які пішли купатися і не повернулися. За даними Генштабу, у цей район під'їжджали 2 автомобілі (УАЗ і УРАЛ) з боку Криму і, можливо, саме ті, хто приїхав, незаконно затримали наших військових.

Кілька днів про них не було нічого відомо, але 7 вересня ФСБ зізналася, що їх затримали за підозрою в незаконному перетині кордону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram